top of page
7.jpg

GUESS a fost înființată în 1981 de frații Marciano, care au părăsit sudul Franței în căutarea visului american. Inspirați de o influență europeană, cei de la Marciano și-au pus accentul inovator pe industria confecțiilor, redefinind denimul.
Viziunea lui Marciano a mutat marca către noi frontiere. GUESS a devenit un simbol al unui stil de viață tânăr, sexy și aventuros.

Escada-FW17-03-620x829.jpg

De-a lungul deceniilor, GUESS a invitat oamenii să viseze cu campaniile sale de publicitate iconice și atemporale. Astăzi, GUESS este un brand global de stil de viață care oferă o gamă completă de îmbrăcăminte și accesorii și se adresează consumatorului tânăr, plin de farmec și sexy.
GUESS face parte din portofoliul de mărci Marcolin din 2013. Ramele definite de stiluri contemporane, îmbrăcate cu aplicații de trend, întruchipează valorile de bază ale mărcii, cu siluete de modă și combinații îndrăznețe. Formele clasice GUESS sunt actualizate cu o viziune modernistă, folosind culori îndrăznețe și nuanțe oglindite reflectante pentru a oferi stiluri pe care să le purtați tot sezonul.

unnamed.jpg

Ochelarii GUESS continuă să fie un punct culminant în fiecare sezon și sunt stilul clasic perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Atât ochelarii de soare, cât și cei de vedere includ modele atât pentru el cât și pentru ea. Brandul cuprinde astfel,rame ușor de purtat cu atitudine la modă la prețuri accesibile, identificându-se cu esența mărcii: aventuroasă, îndrăzneață și încrezătoare în sine.

bottom of page